Възрастта е просто число – важното е как се чувствате отвътре. Но независимо дали искаме

...
Възрастта е просто число – важното е как се чувствате отвътре. Но независимо дали искаме
Коментари Харесай

10 съвета как да изглеждате десет години по-млади

Възрастта е просто число – значимото е как се чувствате отвътре. Но без значение дали желаеме да го признаем или не, облеклата имат силата да покачат увереността ни и да трансформират метода, по който виждаме себе си. Познаването на някои значими трикове и директни пътища към младежки външен тип може да ви помогне да употребявате модата във ваша изгода. И още по-важното, прекарайте си ужасно време, до момента в който експериментирате с разнообразни комбинации на тоалети.

Направихме задълбочено изследване, с цел да ви представим последните 10 съвета от фешън специалисти, които могат да ви накарат да изглеждате десетилетие по-млади.

1. Актуализирайте дънките си

Dylan Travis/ABACA/Abaca/East News, Dylan Travis/ABACA/Abaca/East News

Старомодните дънки ви карат да изглеждате от друго време, тъй че следете настоящите форми, силуети, дължини и цветове на дънките. Разбира се, кройката ще зависи от фигурата ви, само че в случай че желаете да изглеждате млади, следете какво е настоящо. Ако имате форма песъчлив часовник, дънките с висока талия биха били приказен вид за вас, защото притеглят вниманието към тънката ви талия и оказват помощ за подчертаването на бедрата. Чифт дълги дънки с висока талия и минимално разпъване ще наподобява супер ласкаво и в наклонност. Като общо предписание, избягвайте дънки с прекалено много украшения, защото това може да направи облеклото да наподобява остаряло.

2. Изберете структурирани облекла

Dylan Travis/ABACA/Abaca/East News, Laurent VU/SIPA/SIPA/East News

Да, съгласни сме, че безформените якета и палта са доста съвременни и могат да наподобяват готино и ласкателно, само че единствено в случай че ги съчетаете с детайли, които допълват фигурата ви. Добавянето на един добре ушит детайл към тоалет ще добави формулировка към вашия контур и ще ви накара да изглеждате по-високи, в по-добра форма и ще ви подчертае. Може да е блейзър, сако или просто привличащ вниманието съвременен колан. Например, в случай че комбинирате блейзър по размер или палто с типичен чифт панталон с меки крачоли и блуза, ще забележите, че това едно структурирано парче прави целия тоалет по-младежки.

3. Носете по-ярки цветове

Dylan Travis/ABACA/Abaca/East News, DDNY/Broadimage/EAST NEWS

Когато споделяме „ блестящо “, нямаме поради да прекаляваме с пастелите. Според някои фешън гурута, носенето на пастелни цветове от глава до пети може да ви накара да изглеждате по-малко витални, като че ли избледнявате на назад във времето. И тъкмо това желаете да избегнете, в случай че желаете да изглеждате по-млади. Вместо това изберете бяло, тюркоазено или розово-виолетово. Или, в случай че не можете да устоите на пастелните тонове, комбинирайте ги с по-смели цветове или облечете нещо черно, с цел да добавите контрастност. Освен това не се опасявайте да експериментирате с непредвидени цветови комбинации. Много специалисти по стила предлагат да носите „ странни “ цветови комбинации, защото те могат да ви накарат да изглеждате свежи и фешън.

4. Избягвайте съвпадащи аксесоари

© kerrywashington / Instagram, Van Tine Dennis/ABACA/EAST NEWS

Изборът на подобаващ комплект бижута вместо разбъркан отбор може да ви накара да изглеждате старомодни. Същото важи и за прекалено много на брой солидни бижута в една визия. Вместо това пробвайте да разчупите комплектите си бижута и изберете такива, които се допълват взаимно. Съчетаването на огромни огърлици с дребни пръстени, огромен колан с катарами с обеци с шипове или съчетание на бижута, направени от разнообразни материали, може да направи тоалета ви по-актуален и пресен.

5. Обърнете внимание на принтовете

AA/ABACA/EAST NEWS, Jef Hernandez/Everett Collection/East News

Дръзките, огромни щампи могат да бъдат красиви и изкушаващи, само че доста сложни за носене. Нещо повече, огромният принт ще ви накара да изглеждате по-обемни, което може да ви накара да изглеждате по-стари, в сравнение с сте в реалност. От друга страна, по-малките съвременни щампи могат да ви създадат да изглеждате по-младежки. Същото важи и за едноцветните тоалети, в случай че не са в пастелни цветове.

6. Добавете съвременен привкус към ретро облекла

© Brooklyn / BBC Films, © beyonce / Instagram

Освен в случай че не желаете да изглеждате като че ли преди малко сте избягали от фон на исторически филм, избягвайте да носите напълно ретро ансамбли. Винтидж визията от глава до пети може да наподобява изключително странна в модерната офис конюнктура. Целта е да покажете способността си да съчетавате ретро и съвременно, а не да изглеждате по-стар, в сравнение с сте. Винтидж шал, ретро слънчеви очила или сладка винтидж прическа могат да наподобяват ужасно, когато се комбинират със модерни детайли. В противоположен случай може да ви накара да изглеждате остарели.

7. Изберете вярната дължина на полата

NPA/The Grosby Group/Grosby Group/East News, Michael Tran/Sipa USA/East News, Invision/Invision/East News

Като цяло множеството дами наподобяват най-добре в пола или рокля, която седи малко над, в средата или малко под коляното. Линията на подгъва би трябвало да приключва в най-тънката част от тези три точки. Ако сте дребничка, пола с дължина до коляното може да не е верният избор за вас, само че асиметричният подгъв може да ви направи да изглеждате по-високи. От друга страна, по-ниските дами може да наподобяват по-високи в малко по-къси дължини. Ако сте почитател на макси полите, не забравяйте да ги оформите вярно, за да избягвате да изглеждате дребни.

8. Стойте надалеч от трико

Bauergriffin.com/East News, © ashleygraham / Instagram

Да, фланелката е комфортна и може да наподобява привлекателно на окачалка, само че може да ви накара да изглеждате по-едри и да добави години към външния ви тип. Ако се стремите да наблегнете извивките си, има верни способи да го извършите, които не включват тази нежна материя, която се набръчква и закопчава по тялото ви. Ако желаете да изглеждате изтънчено и младо в тесни облекла от трико, по-добре помислете за комфортни, качествени оформящи облекла. Друг вид е да го наслоите и да добавите добре ушито яке или палто от горната страна.

9. Изберете верните очила

AFP/EAST NEWS, © Tinseltown / Shutterstock.com

Изборът на чифт очила изисква известно изследване и знания. Повечето хора считат, че носенето на какъвто и да е тип очила за четене ще ги накара да наподобяват по-стари, без значение какъв жанр избират, тъй че постоянно избират „ невидимите “ очила. Очилата без рамка или с телена рамка обаче в действителност могат да ви накарат да изглеждате по-стари. Техният най-малък дизайн няма да прикрие огромна част от торбестите ви очи или бръчки. Преди да закупите чифт без рамки, пробвайте вместо това прозрачен. Формата и цветът ще зависят значително от формата на лицето ви, както и от цвета на косата и кожата ви, тъй че не бързайте, когато купувате очила и изберете идващия си чифт рационално.

10. Заложете на по-високи токчета

Birdie Thompson/AdMedia/Sipa USA/East News, NPA/The Grosby Group/EAST NEWS

Всички знаем, че обувките могат да създадат или да скапват един тоалет, само че изборът на съвършен чифт също може да ви накара да изглеждате по-млади. Според специалисти по жанр, остарелите или прекомерно небрежни обувки могат да ви накарат да изглеждате по-възрастен, без значение от това какво сте облекли. Разбира се, това не значи, че не можете да изглеждате свежи и облечени в съвременен чифт маратонки. Но в случай че желаете да издължите силуета си и да изглеждате по-стройни, заложете на нещо с по-висок ток. Ако сте обожател на ниските токчета или равните или ниските токчета, пробвайте да ги замените с чифт с изострен връх, да вземем за пример. Този дребен трик ще направи обичания ви тоалет по-изтънчен и хвалебствен.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР